top of page
Menu


Voorgerechten
Tapas om te delen... of niet


Apero plank met Italiaanse charcuterie en kazen
Fijne Italiaanse charcuterie, kazen en gegrilde groenten
Klein
€ 19

Groot
€ 31


Bruschetta's
Met tomaat/mozzarella en/of ansjovisboter.
6st
€ 12

8st
€ 15


Tapas bord
Iberico Cebo-ham
€ 15

San Daniele-ham
€ 12

Coppa
€ 9

Pikante salami
€ 9


Gegrilde groenten met feta
Gegrilde aubergine, courgette, dressing en fetakaas
€ 14
Vegetarisch


Pinsa
Ricotta, San Daniele ham en salie OF mozzarella, kerstomaatjes en basilicum.
4 st
€ 13


Sint-Jakobsschelpen
Met tomaat-harrisasaus en krokante panko.
€ 19


Gegrilde octopus met citrusvinaigrette en kruidensalade
Gegrilde octopus, geserveerd met een frisse vinaigrette van citrusvruchten en een lichte salade van jonge kruiden en venkel
€ 16


Pittige Bouchot mosselen met saffraan
Bouchot mosselen, saffraan, merkèn, tomaten, uien, knoflook, witte wijn, room
€ 15
Zacht
Schelpdieren



Gerechten
Vers, lekker, simpel en lokaal... alles huisgemaakt


Melanzane alla Parmigiana
Gefrituurde aubergine, mozzarella di buffala, tomatensaus, Parmezaanse kaas and basilicumolie
€ 24
Vegetarisch


Tagliata met salsa verde
Gegrilde bavet met een dressing van groene kruiden en geroosterde krieltjes
€ 29


Zeebaars met Caponata
Zeebaars met saus van pepers, tomaten en olijven. Geserveerd met fregola sarda
€ 32


Marokkaanse lamsbout
Met gestoofde Marokkaanse groenten, kikkererwten en bulgur.
€ 29


Vegetarische gegrilde haloumi
Met gestoofde Marokkaanse groenten, kikkererwten en bulgur.
€ 26
Vegetarisch


Moorse kip met polenta
Mechelse koekoek met sjalot-tomatensaus en romige polenta
€ 27


Tagliatelle met ragù
Met traditionele Italiaanse vleessaus
€ 21


Linguine alla Norma
Met tomaten, aubergine en kappertjes
€ 21
Vegetarisch


Taglioline met wilde paddenstoelen
Pasta met een mix van wilde paddenstoelen met een romige paddenstoelenbouillon & peterselie
Vegetarisch



Desserts
Met liefde gemaakt...


Panna Cotta 'Fuga'
Onze versie van de Italiaanse klassieker met aardbeiensaus en chocoladechips
€ 10


Crème Catalana
Crème brullée op Spaanse wijze
€ 9


Sabayon met vanille ijs
Met crumble en rode bessen
€ 10


Moelleux crème anglaise
Home made chocolade lavacake
€ 11


Affogato met walnotenijs
Espresso, walnotenijs, Amaretto en chocoladechips
€ 8



Chef's Table Sharing Menu
Enkel voor groepen - reserveren is noodzakelijk, bel of mail


Sharing menu - prijs per persoon, excl. drankjes
Tapas met bruschetta's, Italiaanse charcuterie en kazen 4 hoofdgerechten (zeebaars, lamsheupje, tagliata en melanzane alla parmigiana) Dessert Moelleux of Panna cotta
€ 49

Corduwaniersstraat 63 9000, Gent

(+32) 470 80 61 10

Mediterrane Keuken, Vers & Lokaal

Geserveerd met Warmte in een Gezellige Sfeer

Openingstijden

Di - Za: 18:00 - 23:00

bottom of page